Een goede tip voor een telefoon reparatie in Delft

Mijn oma had een aantal dagen geleden haar telefoon tijdens het tuinieren laten vallen. Hierdoor was het scherm van haar telefoon gebarsten en ging haar telefoon niet meer aan. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar telefoon reparatie Delft.

Veel bedrijven in Delft die telefoon repareren 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die telefoon reparatie uitvoeren. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website is erg overzichtelijk en op de website wordt onder andere vermeld dat het bedrijf biedt onder andere garantie aan op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Een erg goede reparatie bij Telgefixt

We werden in de winkel erg vriendelijk ontvangen. We werden erg snel geholpen en we konden meekijken terwijl de telefoon van mijn oma gerepareerd werd. Haar telefoon was erg snel en voor een voordelige prijs geprepareerd. Daarom zijn we allebei erg tevreden over Telgefixt.