Van afval naar grondstof

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. We hebben maandelijks erg veel afval en ik wilde dit graag op een milieubewuste manier laten opruimen en recyclen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar van afval naar grondstof om een bedrijf te vinden die dit aanbiedt.

Veel zoekresultaten op het internet

van afval naar grondstof

Toen ik op het internet op zoek ging naar van afval tot grondstof kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die dit aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar ahd vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Akwadraat. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt.

Contact opgenomen met het bedrijf

Na het lezen van de informatie die op de website is vermeld besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen om mijn afval op een milieuvriendelijke manier te laten verwijderen en te recyclen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Na het gesprek besloot ik om mijn afval te laten verwijderen door Akwadraat omdat het bedrijf erg milieubewust is.