Wilt u een afspraak maken met het bedrijf Fixpunt?

Wilt u een afspraak maken om een kapotte telefoon te repareren? Neemt u dan contact op met het bedrijf Fixpunt. Bij Fixpunt werkt personeel dat heel erg vriendelijk, heel erg vakkundig, altijd hun best doen voor de klant en die een goede band met de klanten belangrijk vinden. Bij dit bedrijf is er sprake van een lage prijs garantie. Bij dit bedrijf zijn u al veel tevreden klanten voor geweest.

iPhone

Mijn ervaring met het bedrijf Fixpunt

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg goed. Ik heb voor 2 maanden terug mijn iPhone laten maken. Ik had mijn glas en volume knop kapot. 2 uur later kon ik mijn telefoon weer helemaal goed ophalen en ben erg tevreden over wat dit bedrijf geleverd heeft. Het personeel stond mij netjes te woord en was heel erg vriendelijk. Het personeel wist ook echt waar ze het over hadden daar ben ik heel erg blij mee.

Contact met het bedrijf Fixpunt

Wilt u nou ook uw smartphone of laptop laten maken? Maak dan een afspraak met Fixpunt. Dit kunt u doen door te bellen of een mailtje te sturen. U kunt ook altijd zonder afspraak langs ons filiaal komen.